Om företaget
Erbjudande
Kurser
Affärsidé
Datasupport
Övriga tjänster
Utförda jobb
Kontaktinfo

Vi hjälper dig att hitta den kassalösning som passar just DIG bäst!

Hyra, leasing eller fristående köp!
Självklart så kommer vi även att tillhandahålla förbrukningsmaterial såsom kvittorullar mm. För dig som driver företag i glesbygd finns det även bidrag att söka hos Länsstyrelsen för investering av nytt kassasystem. Ring så berättar vi mer!

Elcom kassaregister

Med stor stolthet kan vi nu lansera en serie kassaregister som anpassats för den nya kassalagen. Tillsammans med den slovakiska tillverkaren Elcom har vår leverantör under våren och sommaren förberett och testat produkterna och i mitten av juli, när CleanCash® blev certifierad, lämnade leverantören in tillverkardeklarationerna till Skatteverket. Den 6 augusti kom samtliga modeller upp på Skatteverkets hemsida över godkända, tillverkardeklarerade kassaregister. Modellerna Euro-50TE Mini,
Euro-200TE, Euro-500TE Handy samt Euro-2100TE, som nu finns i lager.
Enligt nya direktiv kopplat till lagen skall alla kassor vara beställda senast den 31 december 2009 och installerade och registrerade hos Skatteverket senast den 30 juni 2010, så nu gäller det att gasa! Nedan finns mer att läsa om de nya produkterna.

Elcom Euro-2100TE - största stjärnan i sortimentet!Euro-2100TE
Med Euro-2100TE har Elcom tagit fram en mycket kompetent produkt. En spännande och unik design kopplas till hög funktionalitet och användarergonomi. Euro-2100TE erbjuder bl.a. snabb kvittoutskrift med termoteknik, extra anpassningsbara funktionstangenter med touchteknik, möjlighet för inkoppling av extern streckkodsläsare samt utökat externt tangentbord. Vidare erbjuds avancerade
programmeringsmöjligheter via medföljande programvara (kräver kabel som köps separat) samt två års fabriksgaranti.

Euro-2100TE levereras komplett med en kassalåda, samt anslutningskabel för CleanCash®. Givetvis är alla menyer, funktioner och knappar på svenska och vi har även säkerställt full funktionalitet mot CleanCash® samt övriga krav enligt nya kassalagen. Både de vanliga knapparna samt touch-delen kan anpassas helt efter kundens önskemål. Euro-2100TE kan höjas och sänkas för optimal ergonomi samtidigt som displayerna kan höjas och vridas enligt önskemål.
13'800 kr + moms (17'250 kr inkl. moms) inklusive CleanCash® kontrollenhet


Elcom Euro-200TE - storsäljaren i sortimentet!
Euro-200TE
Baserat på prestanda, funktionalitet och inte minst pris räknar vi med att Euro-200TE kommer att bli storsäljaren i sortimentet. Jämfört med Euro-2100TE är den lite mer traditionell i sin design samtidigt som prestanda och funktionalitet i en del fall är något lägre. Euro-200TE har till exempel en något långsammare kvittoutskrift med termoteknik, men har även den möjlighet för inkoppling av extern streckkodsläsare samt utökat externt tangentbord. Den kan konfigureras via medföljande programvara (kräver kabel som köps separat) samt har två års fabriksgaranti.

Euro-200TE levereras komplett med en kassalåda, samt anslutningskabel för CleanCash®. Alla menyer, funktioner och knappar är på svenska och vi har även säkerställt full funktionalitet mot CleanCash® samt övriga krav enligt nya kassalagen. Maskinens kunddisplay kan höjas och vridas enligt önskemål.
11'996 kr + moms (14'995 kr inkl. moms) inklusive CleanCash® kontrollenhet

Våra priser gäller tills vidare och med reservation för prisökningar utanför vår kontroll. Med reservation för eventuell slutförsäljning.

Euro-500TE Handy - unik design ger spännande möjligheter!
Euro-500TE HandyMan ser direkt att Elcom med Euro-500TE Handy tänjt lite på uppfattningen om traditionell kassaregisterdesign. Elcom har skapat en liten, lätt och kompakt enhet som vi tror kommer att locka många förstagångsanvändare. Vikten är knappt hälften jämfört med Euro200-TE och Euro-2100TE och formatet är avsevärt mindre.
Euro-500TE Handy har en något långsammare kvittoutskrift med termoteknik jämfört med Euro-200TE, saknar extra anpassningsbara funktionstangenter, men har även den möjlighet för inkoppling av extern streckkodsläsare samt utökat externt tangentbord. Den kan konfigureras via medföljande programvara (kräver kabel som köps separat) samt har två års fabriksgaranti.

Euro-500TE Handy levereras komplett med en kassalåda, samt anslutningskabel för CleanCash®. Alla menyer, funktioner och knappar är på svenska och vi har även säkerställt full funktionalitet mot CleanCash® samt övriga krav enligt nya kassalagen.
10'700 kr + moms (13'375 kr inkl. moms) inklusive CleanCash® kontrollenhet


Elcom Euro-50TE Mini - minst och lättast - med massor av funktioner!Euro-50TE Mini
Med Euro-50TE Mini har Elcom tagit fram en unik design som går utöver det vanliga. Den är ännu mindre än Euro-500TE Handy och maskinen erbjuder kvittoutskrift med termoteknik nästan i prestandaparitet med Euro-2100TE, möjlighet för inkoppling av extern streckkodsläsare samt utökat externt tangentbord, avancerade programmeringsmöjligheter via medföljande programvara (kräver kabel som köps separat) samt två års fabriksgaranti.

Euro-50TE Mini levereras utan kassalåda och är tänkt att användas på begränsade ytor där man kanske har växelkassan i en väska på magen. Givetvis inkluderas anslutningskabel för CleanCash® och alla menyer och funktioner är på svenska. Vi har även säkerställt full funktionalitet mot CleanCash® samt övriga krav enligt nya kassalagen.
7'700 kr + moms (9'625 kr inkl. moms) inklusive CleanCash®kontrollenhet

Butiksdatalösningar
Komplett produkt- och tjänsteutbud av butiksdatalösningar med kringtjänster, optimalt anpassade för dig som är verksam inom detaljhandeln.

Butikserbjudande (PDF)

Datablad Elcom kassaregister (PDF)
Datablad Elcom Euro-2100TE
Datablad Elcom Euro-200TE
Datablad Elcom Euro-500TE Handy
Datablad Elcom Euro-50TE Mini

Uppdaterad: 2010-08-04

 

 

 

Nyheter:

Nya kvittorullar
2009-11-20

Berörs du av nya kassalagen som Skatteverket tagit fram? Då kan det vara värt att ta reda på om du behöver köpa in andra kvittorullar, om din verksamhet utför köp där kort ingår som betalningsmedel!

Lagen är framtagen i syfte att skydda seriösa företagare inom kontanthandeln mot illojal konkurrens. Det lagrum som säger att speciella kvittorullar behöver användas som kvitto på ett kortköp grundar sig på att det ska bli svårare att fuska t.ex. genom att företagaren lämnar ut ett kvitto till kunden på en genomförd korttransaktion utan att något köp egentligen registreras i kassaregistret.

De nya rullarna med den röda texten "EJ KVITTO PÅ KÖP" ska enligt Skatteverket användas för utskrift även från andra skrivare än kvittoskrivare om utskriften har ett innehåll som kan uppfattas som ett kassakvitto.

Observera att de nya rullarna inte behöver användas om kassaregistret är anslutet till en kontokortsterminal som har dubbelriktad kommunikation med kassaregistret och som då skriver ut kassakvitto och kontokortskvitto på samma skrivare. Dvs -om du använder en integrerad kortterminal som är kopplad direkt till kassan.

Föreskrifterna träder i kraft den 1 januari 2010, liksom övriga delar av kassalagen som Skatteverket tagit fram.

Om du vill läsa mer om lagen eller kontakta Skatteverket ifall du är osäker på om det här gäller din verksamhet, gå in på www.skatteverket.se, uppgifter kring de nya kvitto-rullarna hittar ni under SKVFS 2009:3, 28 §.

Vi kommer att tillhandahålla de vanligaste av dessa kvittorullar.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visma Certified Reseller